persoonlijke-ontwikkelingBij Persoonlijke ontwikkeling krijgt de deelnemer inzicht in zijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Van hieruit worden doelen gesteld waaraan hij/zij wil gaan werken in de komende periode en op welke manier. De training is bestemd voor cliëntondersteuners, jeugdzorgwerkers en sociaal werkers.

De training start met het uitvoeren van de 360 º feedback. Hiervoor zoekt de deelnemer (minimaal) drie mensen van wie hij/zij graag feedback wil over zijn/haar functioneren. Aan de hand van deze feedback maakt de deelnemer voor zichzelf een analyse, waaruit duidelijk wordt welke onderdelen van het werk hij/zij goed beheerst en welke minder goed. Vervolgens bepaalt de deelnemer aan welke punten hij/zij de komende periode wil werken en vult deze doelen in diens ontwikkelplan in en werkt deze verder uit.

De training Persoonlijke ontwikkeling bestaat uit:

Introductie
360 º feedback
Analyse en ontwikkelplan

Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat kan hij/zij uploaden in het portfolio van zowel Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) als Registerplein om de registerpunten te verzilveren.

De training is geaccrediteerd door zowel Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) als Registerplein en levert bij beiden 5 registerpunten op voor cliëntondersteuners die hier geregistreerd staan.

Voor meer informatie over deze opleiding: info@haka-content.nl

 

Deel deze pagina:
Kosten: € 60 (zonder abonnement leeromgeving) en € 10 (met abonnement leeromgeving) Locatie: e-learning Aanmelden